Guerila vina

Planina 111
5270 Ajdovščina, Slovenija

Zmago Petrič

vinogradnik

00386 41 616 091
guerila@guerila.si

Martin Gruzovin

prodaja

00386 51 660 265
martin.gruzovin@guerila.siDegustacija vin


Kapacitete:
degustacijska soba, vinska klet

Število udeležencev:
posamezniki in skupine do 80 oseb

Trajanje:
do 2 uri

Urnik:
Ponedeljek - petek: od 11h do 17h, sobota: od 14h - 18h, nedelja in prazniki: zaprto. Zadnja degustacija poteka uro pred zaprtjem.

Degustacijski paketi:
Mini paket 20,00 €, Klasik paket 30,00 €, Premium paket 40,00€

Rezervacije:
Za skupine in degustacije zunaj sezone (december – marec) je potrebna predhodna rezervacija. Med sezono (april – november) za posameznike in manjše skupine predhodna najava ni potrebna.

Kulinarična ponudba:
bar, klet, catering


Pridružite se nam na degustaciji biodinamičnega vina, ki ga ustvarjamo z gorečo predanostjo do narave in tradicije. Ob strokovnem vodenju boste izvedeli več o naših metodah in procesih pridelave Guerila vina. Vinske degustacije izvajamo v naši kleti ali za to namenjeni degustacijski sobi, ki vam ponuja spektakularen razgled na Vipavsko dolino. Ponujamo pa tudi sprehod skozi naše vinograde, kjer boste lahko na lastne oči videli, kako skrbno negujemo naše trte. Izbirate lahko med 3 paketi degustacij vin (MINI, KLASIK in PREMIUM), od katerih vsak paket vključuje tudi prigrizek domačih mesnin in izbranih sirov (5dag/osebo) ter voden ogled kleti in razlago biodinamične pridelave vina. Izkoristite priložnost in podarite DARILNI BON za vinsko degustacijo kot popolno razvajanje za vaše najdražje.