TABU
Sortni sestav: zelen. rebula, sauvignon, chardonnay
Predelava: Ročna trgatev ekološko pridelanega grozdja, ločeno po sortah. Spontana fermentacija mošta z lastnimi kvasovkami v kontaktu z grozdnimi jagodami tri dni. Po prešanju drozge, nadaljevanje fermentacije v inoks cisternah, zaključek alkoholnega vrenja in zorenje v 225 litrskih lesenih sodih tri leta. Vino je prešlo celoten proces biološkega razkisa. Vino posameznih sort združeno pred stekleničenjem Stekleničenje brez filtracije z minimalnim dodatkom So2 in zorenjem vina v steklenici najmanj 12 mesecev.
Opis vina: Barva je zlato rumena z jantarnimi odtenki. Vonj je zelo intenziven, razkošen. Prepletajo se arome po sušenem cvetju, zeliščih, suhemu sadju, dišavnicah, karameli, vanilji, kremenu. Harmonija okusov, izredno mineralno z masleno teksturo. Elegantno vino polnega telesa.
Priporočena temperatura serviranja: 12 - 18 °C